dem need fi find him not guilty cause i believe dere is reasonable doubt in di prosecution case, but seeing dat is Stony Hill priest and seeing dat wifie still deh bout as headmistress, mi sure dem a go find dat poor man guilty...shame still...him shudden kill him yes, but mi believe him wid di try a ting bizniz...not cause a one gi een one time tru poverty mean dem is u beating board fi eva...
verdict tomarra..guilty r not guilty..wat u tink
Re: verdict tomarra..guilty r not guilty..wat u tink
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dem need fi find him not guilty cause i believe dere is reasonable doubt in di prosecution case, but seeing dat is Stony Hill priest and seeing dat wifie still deh bout as headmistress, mi sure dem a go find dat poor man guilty...shame still...him shudden kill him yes, but mi believe him wid di try a ting bizniz...not cause a one gi een one time tru poverty mean dem is u beating board fi eva... </div></div>
im coulda just call pon im fe a smalls now an again ..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">Man slaughter </div></div>
Yes I saw it.
But I am pretty sure he will appeal!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dem need fi find him not guilty cause i believe dere is reasonable doubt in di prosecution case, but seeing dat is Stony Hill priest and seeing dat wifie still deh bout as headmistress, mi sure dem a go find dat poor man guilty...shame still...him shudden kill him yes, but mi believe him wid di try a ting bizniz...not cause a one gi een one time tru poverty mean dem is u beating board fi eva... </div></div>
What is this post about?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dat is a bloody shame cause u know dem a go stick him wid a long sentence fi appease di society whe dat funny priest deh mongst...ah sah </div></div>
Maybe not, but I think had not been a man of the cloth <span style="font-style: italic">(no pun)</span> he would not have been convicted.