almighty fruit company....heh heh heh...i wan fi see him slide pass dis banana peel....mi already have awf di fruit company from wat dem do to Jamaica alllll dem years bak so mi wan hear how my man explain all dem conflict of interest etc
speaking of Chiquita,wat up di Obama nominee and di
Re: Richd, mi no sure if is Holder mi a tink bout BUT u tink him
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">fambily a Bajan...dont dem Holders of cricket fame were Bajans? </div></div> well the cricket holders dont look anything like himWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
Re: Richd, mi no sure if is Holder mi a tink bout BUT u tink
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">what the mix up wid Chiquita ? </div></div>
doo wan google search pon dem labor ann bizzness practice. oww itt relate to ja banana industreee
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">what the mix up wid Chiquita ? </div></div>
doo wan google search pon dem labor ann bizzness practice. oww itt relate to ja banana industreee </div></div> what dat have to do wid Holder nomination for attorney general?When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
if u neva ha no principles wen u was in private practise as it relate to di law, why would u now be asked to serve as chief practitioner of said law
anyhow , di nominee mi a tink bout is di one whe had di illegal worker, neva pay taxes etc etc etc...dang, di name still not coming , even doah mi hearing sooo much of his misdeeds
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">if u neva ha no principles wen u was in private practise as it relate to di law, why would u now be asked to serve as chief practitioner of said law
anyhow , di nominee mi a tink bout is di one whe had di illegal worker, neva pay taxes etc etc etc...dang, di name still not coming , even doah mi hearing sooo much of his misdeeds </div></div>
ok is gietner yuh a talk bout.... the treasury secretary nominee