Re: MrKurlie will be on...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">Eggsavia gwey intaview him?
Maybe mi can intaview him an mek him talk di troot bout anybady who mite try say a dem write lyrics :hmmm: </div></div>
no the invite was extended by SistaD a tink..(gots to go back and review) but anyhow mek mi tell you..mi can write aowe..nice nice to
i dont care if u can write 'a owe', and 'nice, nice'- those do not constitute a whole song! We knows dat bout u, but moretime we pretend say u have sense and use. </div></div>
listen to mi now likkle girl...mi is very artistic, maybe nat tolented but very artistic..especially wen mi find love
oh..and before you trace mi...next sunday the 24th dem (the band) will be performing wid Freddie McGregor a some park ina fort lauderdale or so
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">Eggsavia gwey intaview him?
Maybe mi can intaview him an mek him talk di troot bout anybady who mite try say a dem write lyrics :hmmm: </div></div>no the invite was extended by SistaD a tink..(gots to go back and review) but anyhow mek mi tell you..mi can write aowe..nice nice to
</div></div>i dont care if u can write 'a owe', and 'nice, nice'- those do not constitute a whole song! We knows dat bout u, but moretime we pretend say u have sense and use. </div></div>
listen to mi now likkle girl...mi is very artistic, maybe nat tolented but very artistic..especially wen mi find love

oh..and before you trace mi...next sunday the 24th dem (the band) will be performing wid Freddie McGregor a some park ina fort lauderdale or so

Happy New Year - how u do?
and the same to you Madame Jazz
a cuss im a cuss? dat smiley look like im gwey nyam up himself.