ah sah....mi nuh even know what to say
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">One man said both the police and soldiers hurl insults at them while insisting that they engage in humiliating and degrading acts.
"Them tek us fi poppyshow when them come down here and we haffi wonder if them come fi mek fun a we or fi do dem work," said one man.
Another man said the security forces even humiliate them in front of their children.
"Them ask big man fi bark like a dog and bawl like a goat," he said.
"Them all tell you fi hold up the light post and kiss it up like a yuh woman," he added.
the full 100
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">One man said both the police and soldiers hurl insults at them while insisting that they engage in humiliating and degrading acts.
"Them tek us fi poppyshow when them come down here and we haffi wonder if them come fi mek fun a we or fi do dem work," said one man.
Another man said the security forces even humiliate them in front of their children.
"Them ask big man fi bark like a dog and bawl like a goat," he said.
"Them all tell you fi hold up the light post and kiss it up like a yuh woman," he added.
the full 100