Re: fuss dj clash a yaad...anyone know wich artist started it?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">i can memba hearing dat Prince Buster did mek a song fi lik out gainst Derrick Morgan...Morgan did carry him riddim go gi one a dem chiney man whe did a try enta di music ting...so dat song bout 'r u a black man r r u a chiney man' was made...
but mi know seh dis guy use to be a bigggg time wud thrower ,using a band...cause dis was before record stawt press a yaad...him name stawt wid M ..cannot memba it fi notten nor memba if anybody else did come before Prince Buster vs Derrick Morgan...anybody can help out?
**chukkle**
Di chiney him mussie was talking bout is "Beverly's" fron Naawt Street and Orange Street...Dem did a press record fram long time...I think there is/was a Beverley's label...a whole heap a cummings and goings in that store ..when mi goh buy in dere...the music paawt was rung dah back...I think it is mentioned Catch a Fire, .
Mi noh think Buster did cum pan di scene before di 60;s doah.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">i can memba hearing dat Prince Buster did mek a song fi lik out gainst Derrick Morgan...Morgan did carry him riddim go gi one a dem chiney man whe did a try enta di music ting...so dat song bout 'r u a black man r r u a chiney man' was made...
but mi know seh dis guy use to be a bigggg time wud thrower ,using a band...cause dis was before record stawt press a yaad...him name stawt wid M ..cannot memba it fi notten nor memba if anybody else did come before Prince Buster vs Derrick Morgan...anybody can help out?
</div></div>**chukkle**
Di chiney him mussie was talking bout is "Beverly's" fron Naawt Street and Orange Street...Dem did a press record fram long time...I think there is/was a Beverley's label...a whole heap a cummings and goings in that store ..when mi goh buy in dere...the music paawt was rung dah back...I think it is mentioned Catch a Fire, .
Mi noh think Buster did cum pan di scene before di 60;s doah.
: that it was related to the racial conflict...::waiee::