OBEAH OILS TO HOLD JOBS -
Collapse
X
-
Re: OBEAH OILS TO HOLD JOBS -
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body"> OBEAH-SHADOW!!!
</div></div>
Derek there is a Swedish saying.....
full mane ankommer nar lang inne om tand
I suggest you go get it before you go stark staring crazy
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body"> OBEAH-SHADOW!!!
</div></div>
Derek there is a Swedish saying.....
full mane ankommer nar lang inne om tand
I suggest you go get it before you go stark staring crazy
</div></div>
Are you suggesting I didn't have that conversation with my ex?
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body">Can you send me some, Vannie? </div></div>
sen mi a ticket an mi come wuk it pon di spot..dem suppose fi ha some gooooood graveyard dirt an tings pon di Continent...yeah man
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body">Can you send me some, Vannie? </div></div>
sen mi a ticket an mi come wuk it pon di spot..dem suppose fi ha some gooooood graveyard dirt an tings pon di Continent...yeah man</div></div>
Can you make Skelly, Bandanna, SueSumba and LadyZ fancy me?
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body">Can you make Skelly, Bandanna, SueSumba and LadyZ fancy me?
</div></div>
Craven kill puppy.</div></div>
Puppy? In this thread you mean Duppy!
Comment
-
ads
Collapse
Comment