Dis mawning .. mi duh mi weeakly commute tuh Landan.. Plane tek aff 30 minutes late.. Mi land ah Gatwick airport.. Mi straded deh fram 9 a clack tuh 12 a clack.. No train ah run into landan.. no bus ah run. no taxi ah run.. Suh mi haffi buk inna wan hotel near Victoria.... Murdaration..... Mi haffi fine ah clean shut an sum unda pants.....
Snow
Re: Snow
Yea, Sis called to say 6" of snow (I don't belive it may be just a dusting) fell in London and they are stranded!! Of course they have to way to remove the snow - no salting, no sand except at the end of each street there is some sand. My 6" that fell last week was solid ice until yesterday.
W - how will you get to where you are going?
Wally..mi bex suh till..an man still ah drive pan di road like
eediat.
Transport for London cancelled the bus service last night. Leaving people stranded with no chance of getting home, many had to walk for miles in the freezing cold. Most buses still aren't running, the underground and rail services are seriouly disrupted.
Di whole place mashup tuh rhaatid!
Tell mi bout hit...When mi get pan deh train fram gatwick inna fus class dere was dis Chilian guy on deh way tuhh berlin... Im dicide sey im naw stay gatwick suh im ah tek deh train tu Paris and si...
Dere was dis train engineer pan deh train im sey ah train was strandid las night 200 m outside Landan Bridge wid 12 people on board....
But is dem whimpy Sassanachs.. Scats man jus pull on kilt and pull Skene duh jink ah whiskey an gawn..
As fi deh Kanadians.. unno trains might wuk but unno is in purgotory!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: uswe</div><div class="ubbcode-body">Wally..mi bex suh till..an man still ah drive pan di road like
eediat.
Transport for London cancelled the bus service last night. Leaving people stranded with no chance of getting home, many had to walk for miles in the freezing cold. Most buses still aren't running, the underground and rail services are seriouly disrupted.
Di whole place mashup tuh rhaatid! </div></div>
Dis mawing when mi tek through deh snow mi realise dat deh way deh snow look is deh best representation ah ah black hole event horizon.. deh gentle curves of the snows horizontal movement reprensts the lines of energy being draged to a point while the point is indistint....
Still mi gat ah hotel room close tuh Victoria.. Mi naw head fi mi rented place.. We are doomed.. doomed I tell you!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: uswe</div><div class="ubbcode-body">Wally yuh use tuh snow an cowl chroo yuh ah <span style="font-weight: bold">Scattish yaadie</span>..</div></div>
Wally, a yuh dis?
spotted dick
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: uswe</div><div class="ubbcode-body">Wally..mi bex suh till..an man still ah drive pan di road like
eediat.
Di whole place mashup tuh rhaatid! </div></div>
When you get hit like this...
....it mashup!
This is England. Rain fall longer than five minutes we have major floods and people dead tuh rukumbine. Much less likkle snow.
My journey into the office was quite uneventful car only skidded once. Station car park had plenty space, so didn't have to do any roadhog business this morning.
It only took about 30 minutes longer. You wanna hear people on the train on their mobiles chatting to those who obviously hadn't even attempted to make it in. Speaking with such superiority and excitement as if they had committed great acts of bravery by going to work.

mi read bout it dis morning...