Re: interracial ting solution to racism
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body">[quote=evanovitch]
LOL stop it... yuh wrong girl...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">I hope it nuh lack caw no badwud nuh fling yet lol. Once the badwud stawt and dem a galang bad mi find di exit fass fass and mek dem get awn wid it. Mi nuh tink it agguh lack still. Dis yah tred too sweet and mi a wait pan blakkgiant fi hansah di question and clarify - butt it seem him digg himself a hole so deep him lass innah it and me gwine haffi get wan lang ledda fi help deh bredda out lol
Personally I don't think there is such a thing as bad words.
Let have all the words!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body">[quote=evanovitch]
Originally posted by TLC_Beauty
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">I hope it nuh lack caw no badwud nuh fling yet lol. Once the badwud stawt and dem a galang bad mi find di exit fass fass and mek dem get awn wid it. Mi nuh tink it agguh lack still. Dis yah tred too sweet and mi a wait pan blakkgiant fi hansah di question and clarify - butt it seem him digg himself a hole so deep him lass innah it and me gwine haffi get wan lang ledda fi help deh bredda out lol
Personally I don't think there is such a thing as bad words.
Let have all the words!