if i book a hotel room and dont checkout when i say i am going to?
What can they really do to me?
Re: What can they really do to me?
put u out fi one...contract seh today until tomarra...of course, depending on how highbrow di hotel is,u mite be able to bluff u way into staying but mite not get anodda reservation in di future
came bak to seh 'possession is 9/10 of di law' so if u een deh , welllllllll
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">put u out fi one...contract seh today until tomarra...of course</span>, depending on how highbrow di hotel is,u mite be able to bluff u way into staying but mite not get anodda reservation in di future
came bak to seh 'possession is 9/10 of di law' so if u een deh , welllllllll </div></div>
mi salt bad.
not necessarily...find out the number for the front desk..cawl di hotel...do not let dem put u through to reservation...INSIST on speaking to the frontdesk...reason being, hotels will ha rooms pon di sly fi juss eventualities like dis....i always cawl the frontdesk about checkout time to get good rates...has neva failed mi an u done know seh mi use fi travel nuff...try it...seriously....explain u predicament and di ondigrung smaddy mite juss help u out
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">not necessarily...find out the number for the front desk..<span style="font-weight: bold">cawl di hotel</span>...do not let dem put u through to reservation...INSIST on speaking to the frontdesk...reason being, hotels will ha rooms pon di sly fi juss eventualities like dis....i always cawl the frontdesk about checkout time to get good rates...has neva failed mi an u done know seh mi use fi travel nuff...try it...seriously....explain u predicament and di ondigrung smaddy mite juss help u out </div></div>
das how mi know mi salt
most times unless you are in a specialty room they will let you stay over with no worries, you may have to change rooms depending on the hotel and room type you are in.
Are they sold out for the next night that you need? Most hotels go with the bird in the hand is 2 in the bush.
that is my 15 years experience talking.
don't stress.
ok. mi get confirmation fi friday night.
mi salt satidey
but mi get confirmation fi sunday night.
mi nu libel dem dash mi out satidey...cah mi need ah good night sleep fi sunday mawnin, fi real
ETA: is a special weekend and all the hotels in the area are booked for saturday night.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Wi soon read bout yuh in di Star bout crazy JA ooman tek hostages caws shi nuh waan checkout.</div></div>
all you...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Are you on the waitlist for Saturday night? Every hotel overbooks and it still works out in the end. <span style="font-weight: bold">Non gtd rooms </span>are released usually at 4 or 6 and people cancel last min or don't show up. Yu safe man don't fret
just mek sure you waitlisted </div></div>
mi nu know wah daht is....?
anyhow, dem seh dem is 11 overbooked for saturday night.
but mi have dem mek note on di reservation and mi tell dem mi will call dem everyday, several times a day until mi reach dung deh.