is plastic surgery di 8baby modda have? ck dis picture
Re: is plastic surgery di 8baby modda have? ck dis picture
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">http://www.msnbc.msn.com/id/29038814/?gt1=43001
she look like she did go unda di knife to me</div></div>
why u think suh? what body part/facial feature look part look like she had plastic surgery?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">her lips do look a bit puffy but that is just a half hour or so in a doctor's office</div></div>
so u neva see dat before u ask mi ...lent of time no defuse seh it cudda happen
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">yup those lips are filled with collagen
and a weh she find money from fi collagen and UV gel tips ? she a gwaan better than mi weh have one job </div></div> well yuh hear sey di parents were nearly million in debt ..yuh nuh get a millions in debt widout starting out wid sumtinWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">her lips do look a bit puffy but that is just a half hour or so in a doctor's office</div></div>
so u neva see dat before u ask mi ...lent of time no defuse seh it cudda happen </div></div>
me did waan hear your opinion first...length of time meaning that imo is just some injections in har lips, and not a heavy duty procedure...therefore very likely
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">yup those lips are filled with collagen
and a weh she find money from fi collagen and UV gel tips ? she a gwaan better than mi weh have one job </div></div> well yuh hear sey di parents were nearly million in debt ..yuh nuh get a millions in debt widout starting out wid sumtin</div></div>
her poor parents...dem under the microscope now too
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">yup those lips are filled with collagen
and a weh she find money from fi collagen and UV gel tips ? she a gwaan better than mi weh have one job </div></div>
she nat sitting down on her gold mine an assets