Re: Michigan law takes DNA when arrested, without any conviction
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Mi nuh si di big deal bout dat.
If you no do nutt'n you no bizzniz wha dem wha do with you DNA and if you do someting, you no fi bizzniz wha dem do widdit.
Awwfta dem cyaan use it fi plant nutt'n pan you.
Or can they?
A dat a di concern?
Mi si dem use DNA fi let out nuff innocent peeple outta jail but mi neva si dem use it fi put innocent peeple behine bar, so mi nuh get di hype bout it.
School mi nuh?
</div></div>A di same way OJ Simpson did think,why against his lawyer's oeder,he gave his blood sample. and he is still paying for it.
thAT IS LIKE SAYING THAT BECAUSE YIU INNOCENT,YOU WOULD AGREE TO HOURS OF QUESTIONNING,WIYJOIT LAWYER.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Mi nuh si di big deal bout dat.
If you no do nutt'n you no bizzniz wha dem wha do with you DNA and if you do someting, you no fi bizzniz wha dem do widdit.
Awwfta dem cyaan use it fi plant nutt'n pan you.
Or can they?
A dat a di concern?Mi si dem use DNA fi let out nuff innocent peeple outta jail but mi neva si dem use it fi put innocent peeple behine bar, so mi nuh get di hype bout it.
School mi nuh?
</div></div>A di same way OJ Simpson did think,why against his lawyer's oeder,he gave his blood sample. and he is still paying for it. thAT IS LIKE SAYING THAT BECAUSE YIU INNOCENT,YOU WOULD AGREE TO HOURS OF QUESTIONNING,WIYJOIT LAWYER.