Re: Are Jamaican Rastas Different?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body">not at all. me pan de right lineage
is that your answer? maybe i should put it differently
wa mek hippy so in love with rastafari? </div></div>
mek yu nuh guh awks dem...
i'm not a hippy so i can't answer your question;
what is a hippy anyway?
is it some label given to a segment of the population by babylonia sociologists to label people who they deem undersirables or outcasts to babylonia philosophy of greed & exploitation of the weak?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body">not at all. me pan de right lineage
is that your answer? maybe i should put it differently
wa mek hippy so in love with rastafari? </div></div>
mek yu nuh guh awks dem...
i'm not a hippy so i can't answer your question;
what is a hippy anyway?
is it some label given to a segment of the population by babylonia sociologists to label people who they deem undersirables or outcasts to babylonia philosophy of greed & exploitation of the weak?

well mek dis be de last time yu a falla behind a me, directly or indirectly or you are just the same blinking fool like him.