<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweptAway_ILP</div><div class="ubbcode-body">
dem juss wanted fi big up demself inna people tings ahn have no idea wah dem was doing. plus, is not like I personally neva offer fi help set tings up...dem refuse. no di ting sheg up </div></div>
ILP *hush*
yuh muddah been coming how much time now and see how yuh run tings..
She know yuh go all out everytime... mek she know is fi dem fault an done.
She nah gwen bex over one lunch ting...
And is not worth making yuh blood boil either, yuh hear mi
Well tell yuh inlaws (a yuh inlaws, right?) dat dem fi come outta big people bizniz cawse dem nuh ready. How dem a go wrinch up dem face bout dem waa organize tings, but den a go bawl bout times hawd?
When most people nuh show up, dem prolly a go blame you doah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Mi neva realise say a yawd dem a come from....
Well tell yuh inlaws (a yuh inlaws, right?) dat dem fi come outta big people bizniz cawse dem nuh ready. How dem a go wrinch up dem face bout dem waa organize tings, but den a go bawl bout times hawd?
<span style="font-weight: bold">When most people nuh show up, dem prolly a go blame you doah </span> </div></div>
you seet doh?
but is wah mi highlight daht hot mi di moas, man.
dem always chat dis ahn daht. bout how wi do tings inna clique (like fambly nuh fi do tings like daht...but wadeva).
wi leave tings to dem...dis is wah wi get.
mi have appt. all day sat. is 12 mi did plan fi tek mi muddah go do wi hair.
mi nuh read the whole a it yet but mi and yuh deh pan the same page the all you can eat buffet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweptAway_ILP</div><div class="ubbcode-body">when wi plan is suh it go:
wi secure establishment.
wi work wid establishment on di menu.
wi work out price (including tips, grats, alcohol)
wi send out invite (2 weeks in advance, so di establishment know how much smaddy dem surely cooking fah)
wi send final head count 72 hours to place ahn finalize.
wi get dress nicely, wi meet up, wi have a nice time.
<span style="font-weight: bold">wah dem plan, you ask? </span>
faddah gawd mi hot suh till...
<span style="font-style: italic">maybe, mi need fi go do some pilates.... </span> </div></div>
Bwoy ILP, you really are my sister from from another mister
I would react same said way.
They claim they are family and want to be involved only to do thing half-a*ssed?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweptAway_ILP</div><div class="ubbcode-body">mi ask dem how wi can respond to tings weh dem juss sen out in miggle nite lass nite.
plus wah to respond to?
dem juss mek a blastid reservation.
di ole trunk dem call <span style="font-weight: bold">mi stuck up ahn ungrateful</span>....
fi wah.
dem neva do ah ting.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.