if smaddy have a nice likkle spot a yard deh, and want fi use a piece of it as di final resting place, anyone know what are the mechanics to do so?
..talking bout Burial plot..
Re: ..talking bout Burial plot..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">jus dig the hole an go thru

if only it was dat easy.
Mi a expect sey there is some parish councill approval requirements??
Church blessing a di ground??
Neighbours
Setbacks??
Soil testing.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dmXks</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">jus dig the hole an go thru

if only it was dat easy.
Neighbours
Setbacks??
Soil testing.
</div></div> yuh know is all good questions ..i remember one time di man wid di lan behind us died and dem bury him right gainst the wall..couple years later his brother died an dem bury him same place...boy wi used to fraid to walk near dat wall
but XKS ..ithinkif you outside of the town limits the rules are different and not so many hurdles...but if yuh want to bury in di back yard over portmore is a different thing.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dmXks</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">jus dig the hole an go thru

if only it was dat easy.
Neighbours
Setbacks??
Soil testing.
</div></div> yuh know is all good questions ..i remember one time di man wid di lan behind us died and dem bury him right gainst the wall..couple years later his brother died an dem bury him same place...boy wi used to fraid to walk near dat wall
yowa mi know whey u a talk seh..
Mi use to live inna wan vale inna St. Thomas fo a likkle (when mi ole man decided hi tyad a kingston and waa guh back a kuntry)
and there were SEVEN.. not one... SEVEN .. 1,2,3,4,5,6,7.. duppy grave RIGH BY mi bedroom window..
Worse a did some coolie people.. and u know sey Coolie Duppy bad.
Man, nat ONE day guh by and mi neva fret a dat deh place.
A deh mi learn fi bite mi 10 fingers if mi accidentally point pon di grave.. I was biting daily..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">an st thomas duppy bad already so imagine st thomas coolie duppy
aaah.. u know yuh duppy dem
Mi nuh know wha teck mi fada, but him decide she him tyad a kingston and loadup di who a wi a guh a wan place inn St. Thomas battamside Cedar Valley and Hagley Gap..
soso Duppy , Pocomania, and Obeah..
a deh mi guh see Rolling Calf. Neva figet it, shart strang black bull wid tall sharp harn and big ole silver chain wid bell round ie neck..
Bull just a look pon mi wid fire inna him eye and smoke a snort outta him nose hole, and a rathid screw face..
maaan mi tramatize tuh dis day..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">but XKS ..ithinkif you outside of the town limits the rules are different and not so many hurdles...but if yuh want to bury in di back yard over portmore is a different thing. </div></div>
too late.. a still bawn sibling bury inna mi yard a portmore from years back.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dmXks</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">but XKS ..ithinkif you outside of the town limits the rules are different and not so many hurdles...but if yuh want to bury in di back yard over portmore is a different thing. </div></div>
too late.. a still bawn sibling bury inna mi yard a portmore from years back. </div></div> well i think that mean sey the ground can be continued to be used for that purposeWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: VeryTiredSkelly</div><div class="ubbcode-body">wah di diffrance betwix blakk duppy an coolie duppy? </div></div>
blak duppy scary and coolie duppy scarierWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dmXks</div><div class="ubbcode-body">suh from what u know, yuh couldnt duh nothing bout people bury inna u neighbour yard den?
Nuh big deal.. nuh soil sample test nuh parish councill approval.. just dig and bury?
sound simple.. </div></div> i jus reading that allthat is required is a permit for the MOH
(i was wrong bout the vault)When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....