would alll this drama be playing out if rihanna was di shade of dat actress who was up fi an Oscar....i am reading dat dem a seh dem a go cut him out of a movie him did do wid TI...now TI supposedly gwine to be left in di movie...afta all, all he did was buy nuff guns 
but it brought bak to mind a discussion i heard on di radio, as to wedda all dis would have gone down dis way if Chris was say, Flava Fla ...u know di nuff press bak an forth...r wud dem juss have dismissed it as anodda blak man f-up seeing dat flava is thought to be a caricature in himself....
an would Rihanna be on the front of People who dont even gi odda more deserving black a full front cova , if she was of a much darker hue?

but it brought bak to mind a discussion i heard on di radio, as to wedda all dis would have gone down dis way if Chris was say, Flava Fla ...u know di nuff press bak an forth...r wud dem juss have dismissed it as anodda blak man f-up seeing dat flava is thought to be a caricature in himself....
an would Rihanna be on the front of People who dont even gi odda more deserving black a full front cova , if she was of a much darker hue?