Re: all you can eat restaurant
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">well den wid ur new references, u definitely tawking di 70s...now Spanish Court was an uptown hangout wid a faverite nightclub dere...so i would reallllllly know dis franchise indeed...but am having a hard time of recalling...an weed ongle affek mi shawt term memory....so help mi out please
Trafalgar Road was another hangout spot...memba dat big restaurant wid di British theme wich was sorta crass di road from Courtleigh Manor hotel...
use to go Sing Out practise at the YMCA where Fab 5 was our musical backing band...the Katz family had brought the sing out franchise to Ja...so i know my hangout spots... </div></div>
<span style="font-weight: bold">The truth is i use to go to thes places, but never really socialized outside of my geoup. and all th epeople in the froup were like that. reason was in thoise days we ised cash only and most of th etimes i am th eone that use to transfer change. i alway shave at least $5,000, in change in my car trunk,.
At that time that was about US$4,000</span>. </div></div>
so wich restaurants u had to carry change to dem at dat time a nite..mi no memba more dan a few places whe stay open as late as u a try intimate deh star....a mean, restaurants r howeva u coin ur establishments....cause 'group' people no mek odda smaddy carry dem cash eena car trunk unless a undacova
wuk a gwane
SO, u a try hint seh u was into badbargain wuk also or wat... 
an wat u mean oonoo neva socialise outside oonoo group...dat no mean seh man an man no ha noddy relationship...one ting, is dat dose who ha such 'groups' in Ja STILL ha nodding relationship wid all di odda 'groups' like dat...
an man an man , if dem neva a carry large fi pay dem expenses, juss use fi sign tab at certain places an dem get billed...
but mi juss still a try get di name of di franchise...dat is all....mi is really curious bout di fuss franchise chain ( cause dat is wat it would have had to be) a yaad...hate to have dat bit of history unknown to moi...a juss so...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">well den wid ur new references, u definitely tawking di 70s...now Spanish Court was an uptown hangout wid a faverite nightclub dere...so i would reallllllly know dis franchise indeed...but am having a hard time of recalling...an weed ongle affek mi shawt term memory....so help mi out please
Trafalgar Road was another hangout spot...memba dat big restaurant wid di British theme wich was sorta crass di road from Courtleigh Manor hotel...
use to go Sing Out practise at the YMCA where Fab 5 was our musical backing band...the Katz family had brought the sing out franchise to Ja...so i know my hangout spots... </div></div>
<span style="font-weight: bold">The truth is i use to go to thes places, but never really socialized outside of my geoup. and all th epeople in the froup were like that. reason was in thoise days we ised cash only and most of th etimes i am th eone that use to transfer change. i alway shave at least $5,000, in change in my car trunk,.
At that time that was about US$4,000</span>. </div></div>
so wich restaurants u had to carry change to dem at dat time a nite..mi no memba more dan a few places whe stay open as late as u a try intimate deh star....a mean, restaurants r howeva u coin ur establishments....cause 'group' people no mek odda smaddy carry dem cash eena car trunk unless a undacova
wuk a gwane
SO, u a try hint seh u was into badbargain wuk also or wat... 
an wat u mean oonoo neva socialise outside oonoo group...dat no mean seh man an man no ha noddy relationship...one ting, is dat dose who ha such 'groups' in Ja STILL ha nodding relationship wid all di odda 'groups' like dat...
an man an man , if dem neva a carry large fi pay dem expenses, juss use fi sign tab at certain places an dem get billed...
but mi juss still a try get di name of di franchise...dat is all....mi is really curious bout di fuss franchise chain ( cause dat is wat it would have had to be) a yaad...hate to have dat bit of history unknown to moi...a juss so...
the hole juss a dig deeper and deeper
Common courtesy and customer service i.e. MANNERS, is lacking in public service in Jamaica. If you start a training program that can be taught IN HOUSE, at many a these places, you gone clear.
You all are joking right? If him tell what the restaurant was called, don't you all think him would be telling ALL?