Cum yah likkle deh
Anybody here in or near Miami/Kendall area????
Re: Anybody here in or near Miami/Kendall area????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: UKnoULuvSkelly</div><div class="ubbcode-body">no problema
but tell mi wat it like dung deh nuh </div></div>
Me serious. Yuh haffi speak fluent spanish to survive in Kendall. And more time if yuh don't look like them, they don't want to deal wid you anyways.
Its crowded. Full of rude people. Terrible traffic conditions. Bad roads.
It does have a lot of nice houses since most of it was re-built after hurricane Andrew.7/5th of all people do not understand fractions.
some of my faves are
lauderdale by the sea
aventura
surfside
N miami beach
miami beach
south beach
well mostly east of 441, and for the most part between west palm and south miami, for that matter
or about 10-12 blocks west of 441 minus some a the sketchy hood dem.
mi can work wid some a dem places
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: UKnoULuvSkelly</div><div class="ubbcode-body">yes dats wat mi hear bout di houses dem..an dat plenty a dem was going cheap </div></div>
Well if you can deal with being treated like a leaper, go for it. Me must feel comfortable wherever me rest me head at nights.7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: UKnoULuvSkelly</div><div class="ubbcode-body">no problema
but tell mi wat it like dung deh nuh </div></div>
Me serious. Yuh haffi speak fluent spanish to survive in Kendall. And more time if yuh don't look like them, they don't want to deal wid you anyways.
Its crowded. Full of rude people. Terrible traffic conditions. Bad roads.
It does have a lot of nice houses since most of it was re-built after hurricane Andrew. </div></div>
Just as i remember it
no wonder i moved ...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: UKnoULuvSkelly</div><div class="ubbcode-body">yes dats wat mi hear bout di houses dem..an dat plenty a dem was going cheap </div></div>
Well if you can deal with being treated like a leaper, go for it. Me must feel comfortable wherever me rest me head at nights. </div></div>
dem is dat bad?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: UKnoULuvSkelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: UKnoULuvSkelly</div><div class="ubbcode-body">yes dats wat mi hear bout di houses dem..an dat plenty a dem was going cheap </div></div>
Well if you can deal with being treated like a leaper, go for it. Me must feel comfortable wherever me rest me head at nights. </div></div>
dem is dat bad?</div></div>
worse
Dem coulda gi whey one 6 bedroom house, meeda a pass it up and pay mortgage fore me live a Kendall fi free.
When dem call Miami third world country and banana republic...dat is Kendall all di way. It come een like yuh move go one spanish speaking country and yuh is a very unwelcome visitor.7/5th of all people do not understand fractions.
This is Miami...learn spanish! me memba one man tell me
(although that wasn't kendall..but somewhere closer to international mall )
i moved in 98 or so (north to broward county)...look like the rest a di Jamaican folk did move wid me