Now imagine, jus cah dem bun fiyah pan di poak Rasta mek pork lovers fraid fi seh di word pork. Tink about it...how much different names we have fi describe pork in JA? And mi tink the majority rests wid di pork lovers as we are fervent lovers of the jerk pork, so why Jamaicans feel guilty fi eat pork when we know wi luv ie??
Rasta mek we fraid....
Re: Rasta mek we fraid....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">jamaicans are afraid to say pork because of rasta?!?
stop you're killing me</div></div>
yes mi sure a rasta trettening fi bun yuh more intimidating dan di seven day badventiss dem
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">
so Skelly wha mek you fraid </div></div>
who seh mi fraid?
but is jus a obsavation...
like poak eaters fraid fi seh dem eat poak or dem feel guilty fi nyam ie
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JABoundSkelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">jamaicans are afraid to say pork because of rasta?!?
stop you're killing me</div></div>
yes mi sure a rasta trettening fi bun yuh more intimidating dan di seven day badventiss dem </div></div>
it's ignorance; why bun fiyah on someone for eating pork? that's taking it too far...as long as it's not poison what someone eats is their business...correction: even if it is poison..a fi dem business;
to me it can go both ways though...what about the non-ras who are always trying to get ras to eat pork or admit that they eat pork...also seems like some kind of sick fascination with another person's food choices...they find it so unbelievable that someone can live their life and not eat pork...
it's not a big deal
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Humano</div><div class="ubbcode-body">Was it the Taino people who believed that eating pork mek yuh stupid and have beedy eyes?
i doubt it...from what i read they ate pork
there is a vendor that walks the beach in negril
he has some tasty tasty jerk pork
i had some one day
the next day i'm eating at a restaurant
and this ras walks up to me and tells me rastas don't eat pork
well first i am shocked that he remembered me - then that he called me out