Re: NYC MTA-me juss nu get it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">wat is curious to moi is dat public transport use s up dramatically....even Amtrak is enjoying the upswing...
PLUS, pawt of the infrastructure that is to be worked on wid di stimulus money is said public transport...so why dem raising fares wen dem gwine to r suppose to already have received money fi fix demselves and help out the increased volume
I was about to go there, but I was waiting for this pickup...gooood sight...I think it is a BLUFF...a BLUFF...to bawl hout fi more stimulus package money...If Obama hear them sheggeries yah a gwan, him will allocate more money fi di dirty Wormy Happle...
Juss like the Govanah...seh him agguh lay off 9-10,000 peeps by July...bluffing agen, when the President is talking of creating 2 million new jobs...it is ALL A DIRTY GAME...but dem seh...kip calling wolf til di wolf really cum and nyam hup yuh rowsas..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">wat is curious to moi is dat public transport use s up dramatically....even Amtrak is enjoying the upswing...
PLUS, pawt of the infrastructure that is to be worked on wid di stimulus money is said public transport...so why dem raising fares wen dem gwine to r suppose to already have received money fi fix demselves and help out the increased volume
</div></div>I was about to go there, but I was waiting for this pickup...gooood sight...I think it is a BLUFF...a BLUFF...to bawl hout fi more stimulus package money...If Obama hear them sheggeries yah a gwan, him will allocate more money fi di dirty Wormy Happle...
Juss like the Govanah...seh him agguh lay off 9-10,000 peeps by July...bluffing agen, when the President is talking of creating 2 million new jobs...it is ALL A DIRTY GAME...but dem seh...kip calling wolf til di wolf really cum and nyam hup yuh rowsas..