http://www.youtube.com/watch?v=385mmeP9yM4 .hope this link work
must see documentry bout yard
Re: must see documentry bout yard
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: gourmet</div><div class="ubbcode-body">On my crappy computer I got the audio but just frozen screen shots. Anyone else have difficulty viewing it? </div></div>
No but download it and you can replay at your leisure.
lard me cringe when dem a explain how de police shot de man, and a try put him in the trunk and bout how him cudden fit, and so dem had to shoot him again, Jesus man,
dem either too lie, or what, but dat is some cold blooded xhitt~~
but we all know dere is some cold blooded criminals on the streets and in the police force~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">lard me cringe when dem a explain how de police shot de man, and a try put him in the trunk and bout how him cudden fit, and so dem had to shoot him again, Jesus man,
but we all know dere is some cold blooded criminals on the streets and in the police force~
</div></div> i used to hear stories how dem used to bring dem to KPH in the trunk of the car ..and if dem reach deh den an dem nuh dead yet dem carry dem go whey again...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">lard me cringe when dem a explain how de police shot de man, and a try put him in the trunk and bout how him cudden fit, and so dem had to shoot him again, Jesus man,
</div></div>It is all true and did you see that Mark Shields said the force was a Criminal Organization.
BTW why is Mark Shields still in Jamaica and on the Police Force?
i can easily believe dat...
not because dem a cop/police no mean say dem a good smaddy, and not because dem a teef and criminal dat mean all police a teef and criminal either~
same as anywhere else, good cop, bad cop~
wha bex me is when teh overseas media a mek it like everybody pan de police force a criminal, dem juss a look a freaking story and a jump up and down all we mis fortune, and a freaking get carried away wid it~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">lard me cringe when dem a explain how de police shot de man, and a try put him in the trunk and bout how him cudden fit, and so dem had to shoot him again, Jesus man,
</div></div>It is all true and did you see that Mark Shields said the force was a Criminal Organization.
BTW why is Mark Shields still in Jamaica and on the Police Force?
</div></div> i thought his contract was up in feb?When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">wha bex me is when teh overseas media a mek it like everybody pan de police force a criminal</div></div>
How did they accomplish that?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"> i thought his contract was up in feb? </div></div>
Maybe im tun baby fadda? </div></div> yuh hear sumtin?When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
disturbing