Re: EVIL MONGOOSE STALKS RESIDENTS - Confronts cats, dogs and hu
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dmXks</div><div class="ubbcode-body">people still soak cloth inna keroscene and tie it tu dem tail and light it fi bun dun cane piece?
mi memba some elders doing it to a mangoose outta bernard lodge back in the days.
<span style="font-weight: bold">Maan dat mangoose could run!</span>
u tink him was faster dan Richard Pryor?

Richard Pryor seh, the thing wid when yuh on Fire u want to run, BUT di problem is, the faster yuh run, the greater di flames
.. (or something like dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dmXks</div><div class="ubbcode-body">people still soak cloth inna keroscene and tie it tu dem tail and light it fi bun dun cane piece?
mi memba some elders doing it to a mangoose outta bernard lodge back in the days.
<span style="font-weight: bold">Maan dat mangoose could run!</span>
u tink him was faster dan Richard Pryor?
Richard Pryor seh, the thing wid when yuh on Fire u want to run, BUT di problem is, the faster yuh run, the greater di flames
.. (or something like dat
Surprised you're quite active on the boards!