Re: smokee bolt roll a likkle
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> <span style="font-weight: bold">doubt they could have quoted him like that if he didn't say it</span>...hence the subsequent retraction or tempering of his statements;</div></div>
u really seh dis...i am astounded...fi real...i am really astounded....so Bolt juss a plain liar all around but the PRESS is scrupulously honest...well, i guess i cant fault u since we Jcans grow wid di mantra, if a no so, a near so....but dang
given the current climate of instant notoriety if u ketch a newsworthy smaddy wid dem pants dung so to speak, i still cannot get ovah dat u wi believe di press ovah Bolt...dat is eye-opening fi real
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> <span style="font-weight: bold">doubt they could have quoted him like that if he didn't say it</span>...hence the subsequent retraction or tempering of his statements;</div></div>
u really seh dis...i am astounded...fi real...i am really astounded....so Bolt juss a plain liar all around but the PRESS is scrupulously honest...well, i guess i cant fault u since we Jcans grow wid di mantra, if a no so, a near so....but dang
given the current climate of instant notoriety if u ketch a newsworthy smaddy wid dem pants dung so to speak, i still cannot get ovah dat u wi believe di press ovah Bolt...dat is eye-opening fi real