Re: so is wat een deh mek him stawt dis one?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">
who knows what goes on in that little mind of his. </div></div>
u know, Blu shows his mind, likkle r not , more dan many....<span style="font-weight: bold">i feel more comfortable wid his showing as opposed to di licky licky crowd</span>...dem go wid di pack...an we know seh dat kine is neva reliable in a REAL crisis....but i digress...
Well dem seh a known evil is betta than a unknown evil.
Jah know seh a evil still.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">
who knows what goes on in that little mind of his. </div></div>u know, Blu shows his mind, likkle r not , more dan many....<span style="font-weight: bold">i feel more comfortable wid his showing as opposed to di licky licky crowd</span>...dem go wid di pack...an we know seh dat kine is neva reliable in a REAL crisis....but i digress...
</div></div>Well dem seh a known evil is betta than a unknown evil.

Jah know seh a evil still.
so typical and still so tiring, call di name dem man
Tank yu? please to mek Tropicana know seh mi white, not mixed or black just white