is blue and not a cloud in site
Today the sky...
Re: Today the sky...
fire cant touch me cause me have the providence of God in my corner so I know you is wrong - cause God told me
- and matter of fact you gonna burn in hell for telling me that I am wrong on the net because it is never right tell me I am wrong
watch out for the light strikes, my son
<span style="font-weight: bold"><span style="font-size: 20pt">MODERATORS!</span></span>
Please to delete and <span style="font-weight: bold">BAN </span>the one named More4us
<span style="font-weight: bold">HE HURT MY FEELINGS</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body">why you hating? the sun only comes out once or twice fi di year wish pawt him deh anyway</div></div>
So yuh a fight genst mi tuh... No wonder di world innah recession - a fi yuh fault
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body">why you hating? the sun only comes out once or twice fi di year wish pawt him deh anyway</div></div>
So yuh a fight genst mi tuh... No wonder di world innah recession - a fi yuh fault</div></div>
u have no sense
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body">why you hating? the sun only comes out once or twice fi di year wish pawt him deh anyway</div></div>
So yuh a fight genst mi tuh... No wonder di world innah recession - a fi yuh fault</div></div>
u have no sense</div></div>
An yuh deh chat bout mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body">why you hating? the sun only comes out once or twice fi di year wish pawt him deh anyway</div></div>
u have no sense</div></div>
agreed!
Mi need smaddy fi hate and stawk. Smaddy mi can project my hatred pon and jump innah dem tred and twist their every wurd. Mi haffi can trace like madda lashy tuh and pick certain comments dem mek and use it genst dem
Hmmm who fit di bill
Cho mek a stawt annedah tred bout watching paint dry. Dat sound more interestin dan saying the sky is blue dwount