Re: is di African ancestry.....wink
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i'm more sad than outraged. he's not paying support. the mothers have somehow made this a public issue because of taking him to court. the kids might be loved ... i don't know, but ... but ... okay. one might find the cure of hunger. </div></div>
sue, don't mind me.
i do know that kids need more than love.
<span style="font-weight: bold">the question is, did the mothers know he did not have a pot to [censored] in when they went to bed with him without taking birth control?</span> </div></div>
dat no stop nutten...afta all, every beachbum a yaad still get nuff play...my man a face bwoy, an it would seem , a rep as a cocksman.....
bet u seh him wi all quote scripcha re di sowing of seeds...
memba wen yaad man use fi love fi draw fi dat one wen u ? why dem ha di nuff nuff pickney bout di place
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i'm more sad than outraged. he's not paying support. the mothers have somehow made this a public issue because of taking him to court. the kids might be loved ... i don't know, but ... but ... okay. one might find the cure of hunger. </div></div>
sue, don't mind me.
<span style="font-weight: bold">the question is, did the mothers know he did not have a pot to [censored] in when they went to bed with him without taking birth control?</span> </div></div>
dat no stop nutten...afta all, every beachbum a yaad still get nuff play...my man a face bwoy, an it would seem , a rep as a cocksman.....

bet u seh him wi all quote scripcha re di sowing of seeds...
memba wen yaad man use fi love fi draw fi dat one wen u ? why dem ha di nuff nuff pickney bout di place