y isss deer soo much negativetee attached to father's day?
fiyah pon father's day
Re: fiyah pon father's day
[img:left]http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0115703cac0e970c-500wi[/img]
<span style="font-weight: bold">A PROCLAMATION FOR FATHER'S DAY, 2009, By President Barack Obama</span>
The journey of fatherhood provides unique and lasting joys. Cradling a baby in his arms, a father experiences the miracle of life and an unbreakable bond. Fathers imagine a world of possibilities awaiting their children and contemplate the privilege of helping them reach that expanse of opportunity.
As kids grow and mature, they look to their dad for a special kind of love and support. Providing these necessities can bring great happiness.
Fatherhood also brings great responsibilities. Fathers have an obligation to help rear the children they bring into the world. Children deserve this care, and families need each father's active participation.
Fathers must help teach right from wrong and instill in their kids the values that sustain them for a lifetime.
As they encounter new and challenging experiences, children need guidance and counsel. Fathers need to talk with their kids to help them through difficult times. Parents must also help their children make the right choices by serving as strong role models. Honest and hard-working fathers are an irreplaceable influence upon their children.
Communities must do more to counsel fathers. Family and friends, and faith-based and community organizations, can speak directly with men about the sacrifices and rewards of having a child. These groups can support men as they take on the great challenges of child-rearing.
Through honest and open dialogue, more men can choose to become model parents and know the wonders of fatherhood.
On Father's Day, we pay tribute to the loving and caring fathers who are strengthening their families and country.
We also honor those surrogate fathers who raise, mentor, or care for someone else's child. Thousands of young children benefit from the influence of great men, and we salute their willingness to give and continue giving.
We also express special gratitude to fathers who serve in the United States Armed Forces for the sacrifices they and their families make every day.
All of these individuals are making great contributions, and children across the country are better off for their care.
NOW, THEREFORE, I, BARACK OBAMA, President of the United States of America, in accordance with a joint resolution of the Congress approved April 24, 1972, as amended (36 U.S.C. 109), do hereby proclaim June 21, 2009, as Father's Day.
I direct the appropriate officials of the Government to display the flag of the United States on all Government buildings on this day. I urge all Americans to express their love, respect, and admiration to their fathers, and I call upon all citizens to observe this day with appropriate programs, ceremonies, and activities.
IN WITNESS WHEREOF, I have hereunto set my hand this eighteenth day of June, in the year of our Lord two thousand nine, and of the Independence of the United States of America the two hundred and thirty-third.
/s/ BARACK OBAMA
wah bout de ppl who naah no fadda ar loss dem yute an dis day just bring up sowah memories fi dem?
wah bout de ppl who naah nuh money an feel seh dem haffee find a way by any means necessary fi show seh dem repekk dem fadda?
wah bout de merchants who created all dem day yah fi tek weh ppl money?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">wah bout de ppl who naah no fadda ar loss dem yute an dis day just bring up sowah memories fi dem?
wah bout de ppl who naah nuh money an feel seh dem haffee find a way by any means necessary fi show seh dem repekk dem fadda?
wah bout de merchants who created all dem day yah fi tek weh ppl money?
yu rite wii affii memba ann pay respekk too awl de faddars dat ar ancestars
mii canflicted bout faddar's day mii appee dat dem nah teef yuths' sweetie money like maddar's day butt pon de addar and dat show a level aff dissrespekk
still mii tell mii dawtah doan buy mii nuttinn ann keep ar money inna ar packet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">Do you 2 just wait around for these days to come post unu crapdis gone beyond tired now
wii have it mawk pan wi cyalandah, inna wi agenda, an setup inna alawm sameway unno use spreadsheet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">mii canflicted bout faddar's day mii appee dat dem nah teef yuths' sweetie money like maddar's day butt pon de addar and dat show a level aff dissrespekk
you mean you missed the marketing on fathers day gifts?
Happy Fathers Day btw bluIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">Do you 2 just wait around for these days to come post unu crapdis gone beyond tired now
yu knoo yu bored act ave gawn beyond tired
zed wen mii went fii buy paypah diss mawninn mii ear di store owner sey appee faddar day ann den mii ear wan ooman sey watt bout ar cah shii wass wan maddar ann faddar to ar children dat shii raised bye arself. yu tell mii dat yu ear a latt aff men chattinn bout dem ar dem yuths maddar
blu you know if the fathers who have abandoned their children made a point to be involved in their child's life by focusing on being there for their children a lot of mothers would not have to say that.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
yu tell mii dat yu ear a latt aff men chattinn bout dem ar dem yuths maddar</div></div>If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">blu you know if the fathers who have abandoned their children made a point to be involved in their child's life by focusing on being there for their children a lot of mothers would not have to say that.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
yu tell mii dat yu ear a latt aff men chattinn bout dem ar dem yuths maddar</div></div> </div></div>
a latt aff dem so-cawled abandonment ting iss cah de father ar natt sure bout paternitee. can yu imagine wat wood bee de result iff awl dem so-cawled abandonment parents were tested. sintinn sick wen oomen gitt diffarent men tested numerous thyme cah dem natt sure woo iss dem baby father. de realitee iss dat sum aff dem oomen doan reallee knoo woo iss dem yuths faddars ann chattinn nansense bout abandonment.
oww de chune goo mii nah mine nuh yuth iff itt annoo fimi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
your hatred of women is quite astounding...
but of course you will come and deny it</div></div>
nylah de oomen wey kno sey mii well sey mii sexist natt misogynistic. mii ave a latt aff luv ann respekk moas ladies. yu knoo blu wass actuallee mii payinn homage to miss lou. wat bugg yu iss dat mii sum thyme bunn fiyah pon oomen
dna paternitee tests results show dat 1/3 aff awl paternitee test xxclude de man tested as di father. doan yu beeleeve de results wood bee signifeecantlee iigher iff itt consisted of onlee de so-cawl abandonment cases? do yu beeleeve moas men wood abandon dem yuths iff dem were sure dem were de fathers.
still mii knoo deep dunn mii intreegue yu dat y mii luv yu soo