Re: people who put other people's business on the board
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _______</div><div class="ubbcode-body">but from your logic...
u saying dat dis person is cussing bout next person weh post bout a next person business pan di board which doan mek no sense cah di person already put dem business out deh
fass a go kill some a wi. mi read di entire chread at least 3 time and it still no mek no sense.
from what i can gather. illusion bex bcus she say chatabox come here come post something about chattoomuch. it is not know wedda chattoomuch is a regular boardite or not...or wedda chattoomuch and illusion is di same smaddy. or if illusion know chattabox and or chattoomuch and is familiar wid di story off the board.

mi seh it can bun mi wen ppl come on yah and mek dese vague accusations eisi. if u ago talk just talk and done man mek di whole jon publick hear
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _______</div><div class="ubbcode-body">but from your logic...
u saying dat dis person is cussing bout next person weh post bout a next person business pan di board which doan mek no sense cah di person already put dem business out deh
</div></div>fass a go kill some a wi. mi read di entire chread at least 3 time and it still no mek no sense.
from what i can gather. illusion bex bcus she say chatabox come here come post something about chattoomuch. it is not know wedda chattoomuch is a regular boardite or not...or wedda chattoomuch and illusion is di same smaddy. or if illusion know chattabox and or chattoomuch and is familiar wid di story off the board.

mi seh it can bun mi wen ppl come on yah and mek dese vague accusations eisi. if u ago talk just talk and done man mek di whole jon publick hear