Re: ok aneda pieca mixup, suh smaddy pon di board try teck w
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CaanTapBawlSkell</div><div class="ubbcode-body">flatter not thyself..the views dont mean unique visitors...stop refreshing the page </div></div>
Caught!
ps.. mi "friend" unique views anuh flattery. Yuh sound like a big responsible Oman, suh mi doubt yuh vain and naive enouugh fi consider multiple views pon a post on a bulletin board flattery.
mi also doubt you could be that dense as to assume that the intent a dis post was fi get "flattering" view count as oppose to see howmuch a unno nosey people ago get caught
Re: ok aneda pieca mixup, suh smaddy pon di board try teck wey
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">well gungo dont want to release di security tape because rumor has it dat she cut fi har likkle peice back deh wen she ready to mi ere seh no praying to jesus no gwane on wednesdays </div></div>
<span style="font-size: 14pt"> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Lawks, Missis. If yuh see di tings pan mi tape Even sketel woulda shame to nekkstring. </span> </span>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.