Re: di hostess deserve a cut yeye and a kiss tooth?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">a dat mi a seh. wud mek mi wonder ef when she a do laundry she throw in di drawz weh have skid marks wid di cloth dinner napkins fi mek up a load of lights.
den here u are a nyam outta di dawg bowl and wipe u face wid di remnants from har husban butt
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">mi probably wouldn't eat there again. to a certain extent u haffi tek ppl hygiene and sanitation on trust when u eat a dem yaad. but if smaddy ting dem dog bowl - clearly labelled fi di dawg - is interchangeable with regular bowls and worthy of giving a <span style="font-weight: bold">guest</span>, then dem deh signal deh about nassiness woulda too strong fi ignore. </div></div> </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">a dat mi a seh. wud mek mi wonder ef when she a do laundry she throw in di drawz weh have skid marks wid di cloth dinner napkins fi mek up a load of lights.
den here u are a nyam outta di dawg bowl and wipe u face wid di remnants from har husban butt
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">mi probably wouldn't eat there again. to a certain extent u haffi tek ppl hygiene and sanitation on trust when u eat a dem yaad. but if smaddy ting dem dog bowl - clearly labelled fi di dawg - is interchangeable with regular bowls and worthy of giving a <span style="font-weight: bold">guest</span>, then dem deh signal deh about nassiness woulda too strong fi ignore. </div></div> </div></div>
and
at both FT an Britisha stories
sittin noh sound right FT sarry but mi tink dem did intend to purposly insult yu fren.
because mi know people like dat
dem change diaper pan di dining table AND di kitchen counter
is a damn shame man.

. one coworker come in awfa di road and happen fi step inna dawg business. di ooman tek awf har shoes and start wash it off inna di kitchen sink
. u notice seh fi u bowl have paw print pon it and di words "good dawg".
and she seh "we don't treat our dawgs any different from our kids
. it's been washed with the other dishes in di dishwasher".