di post weh juss a ask bout di good englis spkrs mek mi wonda if anybody else did tink seh it is funny how wen yaadie alone deh bout smaddy always come wid a post een dat deh vein... n as di tought crass mi mind mi wonda if peeps parro re posting r participating in a post r chat wid a poster juss cause n still fahrall
co-worker of mine admitted how shocked she was on her trip to jamaica that so many people spoke & <span style="font-weight: bold">understood</span> english so well
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">di post weh juss a ask bout di good englis spkrs mek mi wonda if anybody else did tink seh it is funny how wen yaadie alone deh bout smaddy always come wid a post een dat deh vein... n as di tought crass mi mind mi wonda if peeps parro re posting r participating in a post r chat wid a poster juss cause n still fahrall </div></div>
evan tapp eeth
yu see mii awlreadee bunn fiyah pon wan newbie. yu doan knoo oww close mii iss fii start bunninn fiyah again fii chase vampire
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">co-worker of mine admitted how shocked she was on her trip to jamaica that so many people spoke & <span style="font-weight: bold">understood</span> english so well </div></div>
dis hot mi more time enoh?
i work in education ahn sometime all mi can do is shake mi head when mi hear dem on mi job bout "jamaicans speak english? i went and had a fabulous time, i was shocked (and relieved) when i found out they (jamaicans) spoke english....blah, blah, blah [insert more ignorance here]"
ahn mi not talking di pickney neidah, cah mi can almost see wid dem.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.