do lite skinned blakks ave advantage ova dark skinned blakks?
doo lite skin blakks ave advantaged
Re: doo lite skin blakks ave advantaged
<span style="font-weight: bold">Is Obama using the brown paper bag test for his black appointees?</span>
One of the saddest and most unspoken injustices in America is the segregation among Blacks. Over the centuries, light-skinned African Americans have been known to discriminate against their darker-skinned brethren. Thus, the latter actually suffered a double segregation during the Segregation era, in terms of residential, business, church or other communities.
This practice seems to have survived to some extent to this day. After President Obama's condescending speech to Africans in which he largely endorsed caricatures and stereotypes of Africa as corrupt and tribalistic, we decided to take a look at his own backyard. His apparent use of the brown paper bag test to chose his black appointees does not suggest a clean record on tribalism/racism. Let us remember that the aforementioned test was used throughout history by light-skinned African-Americans to determine who among their brethren should be admitted into privileged educational, business and other social institutions: Those whose skin complexion was lighter than the brown paper bag. While the paper is no longer literally held against the candidate's face, this mentality remains pervasive among some lighter-skinned African-Americans. Either way, it seems that all of the black appointees in Obama's Administration have passed the test.
We have listed Mr. Obama's top twelve black appointees and nominees. You be the judge ...
click da link too see pitchas
de rason y mii raise diss tapikk iss cah itt de 100 ears annivarseree aff de naacp. iff yu look att de histaree aff itt yu will see ann araganization wey iighyah lite blakk nlakks more dan dark skinned blakks. moas aff de naacp leaders ave been lite skin sum aff dem wey cood pass fii mzungu. oonnoo say de latest leader
now mixxed race blakks luv fii goo infront aff naacp fii preach too dark skinned blakk bout respansibilitee cah mannee lite skinn blakks feel dem bettar dan dark skinned blakks
afta blk men no really adhere to di paper bag standard.. a paper bag ha nuff colour to it.. Look good pon one n look pon dem ideal n u wi see nuff diffrance in shade.. wich mek mi wonda war the new shade names dat r being used.. mi sure seh octoroon n mulatto ha modern day names r is it just a universal 'lightskin'?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">afta blk men no really adhere to di paper bag standard.. a paper bag ha nuff colour to it.. Look good pon one n look pon dem ideal n u wi see nuff diffrance in shade.. wich mek mi wonda war the new shade names dat r being used.. mi sure seh octoroon n mulatto ha modern day names r is it just a universal 'lightskin'?
fram watt mii study. de brown paper bagg test iss dat iff yu lighter dan de brown paper bag den yu cood entar. soo awl dem colors inna de paypah bagg too blakk ann cyaan entar
<span style="font-weight: bold">da qwestian dat need fii bee ask iss woo iss light skinned? iss de red peeps light skinned blakks? iss de yellow peeps light skinned blakks? iss brown skinned lite skinn blakks? </span>
garvey use fii bunn soo much fiyah pon naacp bout dem passinn fe mzungu hirinn practice dat dem wass force fii start hirinn sum darker skinn blakks
dat wan aff de reason y mii bunninn sum fiyah pon naacp inn pon de varandah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">do lite skinned blakks ave advantage ova dark skinned blakks?
you go haffu dissect that further.
male and female
The darked skin male do have preferences vs the light skin male it depends on the scope it seems. Especially when weakness for the men (goodness for the women) is attributed to lightness.
i have observed that lighter blacks tend towards a mission of a better image for blacks (for the obvious reason) and usually on the intellectual train too. hmm
So where are you talking about?
Bed, sports, education,
an even more interesting ? might be wedda liteskin expect to have advantages? U eva lissen to di young ladies whose ongle reference dem tink dem need is said lite skin...I hear dem wid it nuff... do a cattle cawl fi a video n dem huddle separate fr di ress n reaaly seem to believe dem shade is all the entree dem need
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">do lite skinned blakks ave advantage ova dark skinned blakks?
male and female
The darked skin male do have preferences vs the light skin male it depends on the scope it seems. Especially when weakness for the men (goodness for the women) is attributed to lightness.
i have observed that lighter blacks tend towards a mission of a better image for blacks (for the obvious reason) and usually on the intellectual train too. hmm
Bed, sports, education, </div></div>
mii kipt da qwestian general soo itt woo bee more inclusive. mii even putt de artikkle bout oooohbaamaah fii mekk sure widd deal widd de politrixx aff lite skinned. yu knoo wan aff ooohbaamah peep surprise dem politrixxstah wen imm sey imm wass biracial cah evereebadee tink imm wass mzungu
yu knoo iff mii start fii chatt bout lite skinned oomen pon yah de discussion aggoo gitt derailed.
yu knoo mii neva waan fii tekk itt deer butt yu mekk mii wandar iff lite skinned ladees ave ann advantage inn bedd. dat might lead too da qwestian iff lite skinned blakks ar more promissquuss. bob marley fii wan.
educationnallee iss intarestinn cah itt might implies dat litte skinned peeps gitt better cah aff racism dark skinned blakks
inn sport da darker skinned athletes usuallee ave de advantage
mii affii tink sum more pon wat yu poas
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">do lite skinned blakks ave advantage ova dark skinned blakks?
male and female
mii kipt da qwestian general soo itt woo bee more inclusive. mii even putt de artikkle bout oooohbaamaah fii mekk sure widd deal widd de politrixx aff lite skinned. yu knoo wan aff ooohbaamah peep surprise dem politrixxstah wen imm sey imm wass biracial cah evereebadee tink imm wass mzungu
yu knoo iff mii start fii chatt bout lite skinned oomen pon yah de discussion aggoo gitt derailed.
yu knoo mii neva waan fii tekk itt deer butt yu mekk mii wandar iff lite skinned ladees ave ann advantage inn bedd. dat might lead too da qwestian iff lite skinned blakks ar more promissquuss. bob marley fii wan.
educationnallee iss intarestinn cah itt might implies dat litte skinned peeps gitt better cah aff racism dark skinned blakks
<span style="font-weight: bold">mii affii tink sum more pon wat yu poas </span></div></div>
and me can really see yu thinking <span style="font-weight: bold">deep</span> and <span style="font-weight: bold">hard</span> pon this
a ded
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">
and me can really see yu thinking <span style="font-weight: bold">deep</span> and <span style="font-weight: bold">hard</span> pon this
a ded
wat a ting
a wey yu reallee seyinn stormey. yu can see mii tinkinn <span style="font-weight: bold">deep</span> ann <span style="font-weight: bold">hard</span> ann itt putt a smile pon yu face
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">
a ded
wat a ting
a wey yu reallee seyinn stormey. yu can see mii tinkinn <span style="font-weight: bold">deep</span> ann <span style="font-weight: bold">hard</span> ann itt putt a smile pon yu face
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">do lite skinned blakks ave advantage ova dark skinned blakks?
male and female
mii affii tink sum more pon wat yu poas </div></div>
Now this start to get more interest.
For some reason it come back again to the same points.
What them set out to prove. Especially now that you throw in Marley, reminds me of a few light skinned men back home. It is hard to figure out which angle them attack from. Wanting to prove that they are white because the dark skin women want them or to prove that they are as potent as the next dark skin male.
Then you have those that try to prove their difference by means of education and play white, live decent, high achievers etc.
Being a woman I gots no clue but the myths are numerous. Who stiff pan de dancefloor stiff in bed they say. But then again skin is not the only factor. Some are lightskinned by coincidence and live the myths out to hell while some lightskinned women live loose knowing that they will get a husband anyhow, just because of their skin colour.
I haven't found an advantage. all my friends are much darker than I and they have made many positive steps in their careers while I'm struggling. I'm more educated than they are and have a wider range of skills but I still struggle.
Personally I resent the divide amongst black people, its ridiculous and just keeps us apart and unsuccessful as a community. the topic to me isn't worth discussing as much as we should discuss how to fix our community, and give a better legacy to our children.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Grayskull</div><div class="ubbcode-body">Personally I resent <span style="font-weight: bold">the divide amongst black people, its ridiculous and just keeps us apart and unsuccessful as a community.</span> the topic to me isn't worth discussing as much as we should discuss how to fix our community, and give a better legacy to our children. </div></div>
For those who still think this way it is just way too ridiculous for me to fathom and also extremely sad.