suh did hombre a wuk a get married and a walk round a invite people to him "Stag"
man know mi nuh deal wid him cause him a a wan a dem smile a face, stab a back people deh.
Anyhow lasweek man come a invite mi a him stag. seh fi come "and bring some my bwoys" (whateva dat is)
mi guh check it out pon him fb page
Admission $70.00 per ticket!!
Now mi hear him a complain to smaddy seh "everyone say they coming but no one asking me for tickets (to buy"
now mi know a me dem call Cheapiesha, but isnt $70 a pop to goto a party smaddy invite u to waaay expensive?
Suh when smaddy invite u a party nowaday, anuh free??
man know mi nuh deal wid him cause him a a wan a dem smile a face, stab a back people deh.
Anyhow lasweek man come a invite mi a him stag. seh fi come "and bring some my bwoys" (whateva dat is)
mi guh check it out pon him fb page
Admission $70.00 per ticket!!
Now mi hear him a complain to smaddy seh "everyone say they coming but no one asking me for tickets (to buy"
now mi know a me dem call Cheapiesha, but isnt $70 a pop to goto a party smaddy invite u to waaay expensive?
Suh when smaddy invite u a party nowaday, anuh free??