Re: A wanda if Black people can go a china an do dis
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Panajar</div><div class="ubbcode-body"> Fuss ting me a go sey mi have about 6 fuss cousin that is half jamaican chineese ,so me dont have no reason fe lick out pon dem.even though wen the chineese lady married mi hunkle dem dis own her.Jamaica too likkle so me nat saying no more dat.If yu click pon the link, the article is clearly talking about the Chinese immigrants that has been flooding in the country over the pass decade or more.I dont know if unu know but there was article bout mobay turning into china town and how the chineese mek the money and tek it home.most of these people only have work permit dem is not citizen .dem even kecth one a try fe buy jamaican passport. </div></div>
......AND?????
Mi gaawn, mi haff some fish fi go fry.
edited to add...di link stated "said to be owned by"
Dat mean seh dem naah bi specific, in case dem backside gets sued...but yuh tek it h up an run wid it...mi gaawn, mi fish dem a bun hup.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Panajar</div><div class="ubbcode-body"> Fuss ting me a go sey mi have about 6 fuss cousin that is half jamaican chineese ,so me dont have no reason fe lick out pon dem.even though wen the chineese lady married mi hunkle dem dis own her.Jamaica too likkle so me nat saying no more dat.If yu click pon the link, the article is clearly talking about the Chinese immigrants that has been flooding in the country over the pass decade or more.I dont know if unu know but there was article bout mobay turning into china town and how the chineese mek the money and tek it home.most of these people only have work permit dem is not citizen .dem even kecth one a try fe buy jamaican passport. </div></div>
......AND?????
Mi gaawn, mi haff some fish fi go fry.
edited to add...di link stated "said to be owned by"
Dat mean seh dem naah bi specific, in case dem backside gets sued...but yuh tek it h up an run wid it...mi gaawn, mi fish dem a bun hup.