di dim sum restaurant actually use nuff ingredients n di food come to di table hot...unlike di one mi use fi frequent a LR weh di recession was reflected in dem lack of ingredients n di food cold wen it reach since dem lay off peeps
i love to see the women actually doing work wid the road crews...mi no mean juss hold di stop n go sign like dung south...dem filling potholes, driving the industrial mowers to cut the expanses of grass etc
the mailman come early n mi mean before noon...dung in LR him neva come till dawk
di workmen actually work n do a good job
u get u money bak wen u done drink u bakkle wata
the chicken in the Sfewy does not haave that obsenely yellow fat...tru it cost more but i love the look widdout dat unsightly fat
the vegetables r fresh looking n substantial...dem naaw try sell u bottom of di baarrel fluxy tings like Kroger
n di cherries r sweet as wat
ginger is 1.27 lb n not 4.99 like dung so
guava is 1.97 a lb n not 4.99 like dung so
n mi can get salmon head in packs at di superstore
i love to see the women actually doing work wid the road crews...mi no mean juss hold di stop n go sign like dung south...dem filling potholes, driving the industrial mowers to cut the expanses of grass etc
the mailman come early n mi mean before noon...dung in LR him neva come till dawk
di workmen actually work n do a good job
u get u money bak wen u done drink u bakkle wata
the chicken in the Sfewy does not haave that obsenely yellow fat...tru it cost more but i love the look widdout dat unsightly fat
the vegetables r fresh looking n substantial...dem naaw try sell u bottom of di baarrel fluxy tings like Kroger
n di cherries r sweet as wat
ginger is 1.27 lb n not 4.99 like dung so
guava is 1.97 a lb n not 4.99 like dung so
n mi can get salmon head in packs at di superstore
Hopefully one day you can learn fi use a digicam and upload di pics

Gweh Andrew
at least we get Chinooks and our city does not come to a standstill or call in the National guard for 2cm of snow
mi might have to start shop weh Vannie deh as mi noh si guava down here and di ginger is dear