oonoo tink seh any Muslims live in Alaska? mek mi explain
Ramadan a come up n mi know seh di days long uppa Cdn n u know dat during dis month of Ramadan, believers cannot break dem fast until sundown.. so it crass mi mind seh as long as dem haffi wait a Cdn , up furda North weh dem can ha 24/7 daylight, dem wud muss starve
Re: oonoo tink seh any Muslims live in Alaska? mek mi explai
Mi was. in London couple yrs bk during Ramadan n mi telling u seh di restaurants weh serve dem food ram wen sundown come ...so since soooo many live in Cdn mi wonda how dem deal wid di longer daylight esp fi di kids n wedda any wudda even live furda Sth
Re: oonoo tink seh any Muslims live in Alaska? mek mi explain
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">can't imagine up in Yellow Knife and the NWT where dem have almost 20 hours of day </div></div>
took loads of gas meters up to Inuvik (the VEEEERY top of Canada) i seen a few Africans and some muslims up there
im sure theyve become accustom to eating whale blubber and seal meat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.