dancing x-rated jamaican yuths
Originally posted by Peasie View PostThis hinges on child sexual exploitation. This offensive video has been reported to YouTube.
Ja.com admins: please remove.
you know da reason y mii poas diss video iss cah mii was hoping itt cause outrage ann shame da parents aff dem yuths.
removing itt iss just bout puttinn itt inn da dark
diss need fe be xxpose and discuss cah fiyah affii bunn
Originally posted by j-kid View PostBlu, mi agree pan yuh point bout removing it, sweeping it unda di carpet noh help expose it. Dem fi find di parents an prosecute dem.
it iss affensive but dem duttee no account parent responsible fe dem yuths cah dese ar likkle children ann babies and dem over-sexualized at such a young age
dat nuh rite. fiyah and more fiyah need fe bunn pon diss
publicallee embarrass ann shame dem irresponsible parents
Originally posted by blugiant View Postit affended me too cah itt was shamefull ann slack
you know da reason y mii poas diss video iss cah mii was hoping itt cause outrage ann shame da parents aff dem yuths.
removing itt iss just bout puttinn itt inn da dark
diss need fe be xxpose and discuss cah fiyah affii bunn
Other than posting this for outrage value, what action did you take to ensure black children are not subjugated to this sexual assault by a videographer with Internet access and a YouTube account?
Originally posted by Peasie View PostDo you think the kids' parents are tuned in to Jamaicans.com forums so they can be 'exposed' and 'shamed?' And if so, do you think they are aware of this broadcast or even if they care?
Other than posting this for outrage value, what action did you take to ensure black children are not subjugated to this sexual assault by a videographer with Internet access and a YouTube account?
diss was posted natt fe outrage value butt even iff sumwan posted itt fe outrage value mii wood be gratefull dat dem xxxposed dat slackness
Originally posted by Peasie View PostLast edited by blugiant; 10-07-2015, 10:36 PM.
Originally posted by blugiant View Postrealitee iss dat mi and manee jamaicans started to have sex before wii were eighteen and raisinn da age aff cansent to eighteen seem like babylon population cantrol ting
Last edited by blugiant; 10-07-2015, 11:24 PM.
Originally posted by Peasie View PostDo you think the kids' parents are tuned in to Jamaicans.com forums so they can be 'exposed' and 'shamed?' And if so, do you think they are aware of this broadcast or even if they care?
dancehall affii set bettar xxample cah it a downgrade jamaica kulcha