Re: snow...mi cannot believe it...S N O W
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">i sleep naked all mi life wich is why i have so many quilts on mi bed...di rush to get mi knitting was paramount so mi could find shoes faster dan mi could find clothes fi draw awn.n wool wi shrink if moisture set een...
mi an di dawgs had a stern tawk..not dat it seem to be wukking...dem so cute oddawise... </div></div>
lawks
send mi di address... yuh present soon come

dis one look like it have down filling and warm
Part Robe, Part blanket
Converts from one to another—100% soft and cozy either way!
Whether you prefer snuggling into a blanket or walking around in a robe, this is the one winter warmer you need. Zip and snap it and wear it like a robe...then open it flat and use like a blanket.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">i sleep naked all mi life wich is why i have so many quilts on mi bed...di rush to get mi knitting was paramount so mi could find shoes faster dan mi could find clothes fi draw awn.n wool wi shrink if moisture set een...
mi an di dawgs had a stern tawk..not dat it seem to be wukking...dem so cute oddawise... </div></div>
lawks

send mi di address... yuh present soon come

dis one look like it have down filling and warm

Part Robe, Part blanket
Converts from one to another—100% soft and cozy either way!
Whether you prefer snuggling into a blanket or walking around in a robe, this is the one winter warmer you need. Zip and snap it and wear it like a robe...then open it flat and use like a blanket.
mi naybah a do someting to him roof n dem put up scaffolding....mi had was fi lower di blinds pon dat side of di house after mi buss di corner an see two man high up a oogle mi....dem all wave an seh howdido wen mi go outside...
Sorry it's still nice and warm here all this week it will be in the 70"s.
all di snow melt an it is +15
I think that only happens in Calgary though
dis is madniss mi a tell u ...madniss...

today
mi going to di new mall ovah di holiday weekend fi see wat mi can find up here..cause mi clothes from dung so naw go cut it fi oonoo cole..
n den mi planning fi sue di immigration officer who allow mi eena di country widdout even a word of caution re the climate...