Re: Legal Matters
mi was outside in dis wetty-wetty weather chating wid di mailman.
mi see one lady run im down from di next street.
she was smoking mad cah she seh har mail was wet up ahn it wet up from di rain weh get inside di mailbox ahn is suh it stay from dem put in the new boxes each time it rain.
di mailman tell har fi go talk wid HOA fi replace it, she stawt cuss im seh is not HOA fi see bout dem, but the post office.
in the meantime har mail damage.
di mailman seh fi chat wid di postmaster cah di box is not fi dem (post office) box.
mi was outside in dis wetty-wetty weather chating wid di mailman.
mi see one lady run im down from di next street.
she was smoking mad cah she seh har mail was wet up ahn it wet up from di rain weh get inside di mailbox ahn is suh it stay from dem put in the new boxes each time it rain.
di mailman tell har fi go talk wid HOA fi replace it, she stawt cuss im seh is not HOA fi see bout dem, but the post office.
in the meantime har mail damage.
di mailman seh fi chat wid di postmaster cah di box is not fi dem (post office) box.