facebook, me me ask unu a question, unu tink FB is a good ting???
a dis mek me ask,
me juss google me name, and caca, all a me friends and family and all de pictures dem popped up....
me frighten, no man, dat no good at all~~
me a go tek it down, or try and change my profile name, but even my brother in England, it a reference me in deh, and all a we family~~
....my profile pic is not of me, but of a place in Ja, but i guess the name registered is what they go by, me no know bout dis??
a dis mek me ask,
me juss google me name, and caca, all a me friends and family and all de pictures dem popped up....

me frighten, no man, dat no good at all~~
me a go tek it down, or try and change my profile name, but even my brother in England, it a reference me in deh, and all a we family~~
....my profile pic is not of me, but of a place in Ja, but i guess the name registered is what they go by, me no know bout dis??