Re: A nightmare experience..I feel so violated
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: turtledude</div><div class="ubbcode-body">I 've lived in the country for lang time and never lock mi doors....I told miself I'd move if I ever had trubble. Two yrs ago sumbady came into the place while it was vacant and being renovated,..... ransacked everything, but only stole my AK 47 and my Enfield (which I had WELL hidden) and my mountain bike, and a jar of quarters....leaving checkbooks, credit cards,etc (Crackheads)...... They had gone through personal stuff, which bothered mi the most.
I've moved since, and still don't lock mi doors. Don't let fear overtake you.....gotta have faith!
Turtletude a hear yuh but mi still ketch mi fraid . Now every blinking soun ina di house friten mi :whoaa:
Yuh cyan be too compliance I guess cause yuh doan know who a watch yuh movements.
UPDATE: Well di police dem sey dem cyan do nutten widout finga prints. Dem duss dung (I.E. nasty up di place) di whole place an neva liffa single print
So now dem a rely pan mi fi gi dem update if mi hear anyting else .
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: turtledude</div><div class="ubbcode-body">I 've lived in the country for lang time and never lock mi doors....I told miself I'd move if I ever had trubble. Two yrs ago sumbady came into the place while it was vacant and being renovated,..... ransacked everything, but only stole my AK 47 and my Enfield (which I had WELL hidden) and my mountain bike, and a jar of quarters....leaving checkbooks, credit cards,etc (Crackheads)...... They had gone through personal stuff, which bothered mi the most.
I've moved since, and still don't lock mi doors. Don't let fear overtake you.....gotta have faith!

Turtletude a hear yuh but mi still ketch mi fraid . Now every blinking soun ina di house friten mi :whoaa:
Yuh cyan be too compliance I guess cause yuh doan know who a watch yuh movements.
UPDATE: Well di police dem sey dem cyan do nutten widout finga prints. Dem duss dung (I.E. nasty up di place) di whole place an neva liffa single print