Re: duel citizenship?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">but the question becomes cloudy if you present yourself at a port of entry as a citizen of another country
them always ask where mi live and work and want that passport.
but i get the $500 ? exemption fi carry in tings </div></div> so suppose yuh nuh have another passport for where you live an work? </div></div>
she ask cause me look mercan
joke..i guess in that case she would accept the jcan one...or green card or other appropriate document </div></div>
mayeb is di accent
dem never used to ask mi nuttin
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">but the question becomes cloudy if you present yourself at a port of entry as a citizen of another country
</div></div>them always ask where mi live and work and want that passport.
but i get the $500 ? exemption fi carry in tings </div></div> so suppose yuh nuh have another passport for where you live an work? </div></div>
she ask cause me look mercan

joke..i guess in that case she would accept the jcan one...or green card or other appropriate document </div></div>
mayeb is di accent

dem never used to ask mi nuttin
.. so dem cyan sey mi did sey