Fram mi a watch dat deh show, diss is di fuss time mi really laugh so haard..
Andre talk bout di day when he played the match, while juss hoping an praying seh di hair weave no fall off..
::MI BELLIE:::
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.

::MI BELLIE:::
Dat headband was to hold the weave in place pan 'im 'ead..
His Dad was behind his tennis career like whey 'im name deh...Woods an golf..Di guy all drap hout of school, but it paid off in the end...but at what price? Misery...
.. The way he said it. Im ina di showa an all of a sudden wan strawn a di weave come out an im a im bredda try hice it up wid some bobby pin .. I nearly dead to fawt 
<span style="font-weight: bold">IMAGE ..IMAGE ..IMAGE </span>it was all about image fi mek sponsors roll ina dowe and himself to. He wasn't even happy playing tennis. That was a shocker!! 
.. Mi sey when shi tun roun ina di camera di whole har nose tek ova di screen... LOL
.. The way he said it. Im ina di showa an all of a sudden wan strawn a di weave come out an im a im bredda try hice it up wid some bobby pin .. I nearly dead to fawt 
.. a tink im mussi did bawl out fi im bredda fi come help im pin up back di weave. LOL
man mi still a dead wid laff.
.. a tink im mussi did bawl out fi im bredda fi come help im pin up back di weave. LOL
<span style="font-weight: bold">IMAGE ..IMAGE ..IMAGE </span>it was all about image fi mek sponsors roll ina dowe and himself to. He wasn't even happy playing tennis. That was a shocker!! 
.. Mi sey when shi tun roun ina di camera di whole har nose tek ova di screen... LOL
an' in shock like you. You said it bout di IMAGE...if only some peeps know about what's behind the facade of these celebrities, some of whom they are calling "role models" they would be **chukkle** floored.
Mebbie there is a story behind Steffie's nose, who to tell?
in odda words dat jab might be too big [no pun intended] for the plastic surgeon[s]..

They tend to pretend to be who dem not fi sell one image an den come clean fi sell aneda image..
What a ting.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.