Mon, me tired ah me sibling a yard calling feh money. Mi already sent dem 300k dis year and now dem call for 100k for pickey broke foot. Me can't tek no more afve it. Mi afve mi pickey inna college sah.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: foolya</div><div class="ubbcode-body">Mon, me tired ah me sibling a yard calling feh money. Mi already sent dem 300k dis year and now dem call for 100k for pickey broke foot. Me can't tek no more afve it. Mi afve mi pickey inna college sah.
How unno deal with it, sah? </div></div>
Mi deyah a konsidah wheddah mi fi sen wan in-law..[sistah husban' relative relative] sometin' laytah or wait til nexx week...['im lass im jab] soh mi 'ear yuh...
When mi go home doah, 'im jrive mi roun an treat mi good good..hennie likkle favah 'im rite deer.
I think it's the "in thing" to call for money now...why not? We keep sending it. **chukkle*..as for the mek hup stories bout who sick, who git robbed an tarra...mi fren fram Philipines, seh fi har sistah lie so til...all call hommuch time an seh di money whey shi sen fi har modda, [thousands] robbahs rab har..finally dem ask har, a how robbahs luv har soh...now is anadda torie..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: foolya</div><div class="ubbcode-body">Mon, me tired ah me sibling a yard calling feh money. Mi already sent dem 300k dis year and now dem call for 100k for pickey broke foot. Me can't tek no more afve it. Mi afve mi pickey inna college sah.
Did you tell them what you just told us? That you really don't have money to send? Why can't they see this? Do they have the impression that you have the financial means to subsidize them?
Don't EVEN get me started.
I can bet them living much better than you. They want and want and want and want and you will never be able to give enough because them have you wedged in the guilt corner.
I don't know how that problem can be resolved without plain and simple HONESTY!
mi bredda and sista dem will call and ask but mi nuh mine gi dem caw is fambily and fi di most pawt wi grow up inna di same house. mi see weh dem a strive fi betta demselves and mi nuh tink dem a tek advantage. dem try fi call not just wen dem waan money.
well mi aunty and cousin dem is a diffrant ting now. mi see mi modda always haffi a handout to dem, even as a single ooman raising 3 pickney. dem was always asking fi sinting.
mi kinda cut dem off but dem find me and now dat generation dying or dem pickney inna probs and mi nuh feel is my job fi subsidize dem lack of planning.
uncle dead last week and dem waan money fi bury him but dem have 3 austering pickney weh married and have pickney of dem own. but is me di unmarried widdout a chick or child dem feel fi ask
is property tax time and mi got bills fi pay and mi nuh see nihbaddy a offa fi help di i
mi out fi just seh, sarry mi cannot help . a me set precedence by sending fund wen mi cousin did need fi bury and di edda one get ketch up wid di law.
u know, mi can see wid dis...mi ha a cousin who ask mi fi a ting fi him wife...den outta di blue she a gi mi har sista who deh a farrin address fi sen it to fi she get it to har..so mi stop an a wonda y if she ha fambily a farrin y mi a di one fi ask fi di sinting..is not like mi know har...is a cousin mi no even see since him a baby but wen him come farrin mi hook him up etc...now she deh eena di equation....den seh wi email today seh smaddy a come dung tomorra n mi fi get so n so to dem ...mi juss stop ansa email...fi real..afta mi no ha shop a mi yaad n Fedex pon mi doorstep...fi real
Lol !...you are lucky you just have one sibling,I have quite a few,plus quite a number of nephews,and nieces,I get the calls as regular as clockwork every fortnight from one particular brother,I now limit the nephews and nieces by not replying to the calls,but the brother has become used to his regular food that he is now dependent,......*sigh*
Everytime I went to Hi Lo in Negril there was a line of at least 20 people that were waiting for Western Union wires. One guy was super pizzed. Sounded like he was expecting 100 American and got 100 "J".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.