Re: Mi cant take this sh................
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magxx</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">I have been using the same principle for over 20 years</div></div>
My work make me change my password every 90 days.
The 20 year principle nuh go wuk. </div></div> we have to change ours every 35 days...and you cant reuse anyhting used in the last 12 months and if have to have a certain complexity and i have 16
it tek half a day jus to change all dem
mi mek all a dem de same mi cyaan tek it
Mi cyan jus si yuh a waste de whole day a dweet
bout yuh a werk
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magxx</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body">I have been using the same principle for over 20 years</div></div>
My work make me change my password every 90 days.
The 20 year principle nuh go wuk. </div></div> we have to change ours every 35 days...and you cant reuse anyhting used in the last 12 months and if have to have a certain complexity and i have 16

it tek half a day jus to change all dem

mi mek all a dem de same mi cyaan tek it

Mi cyan jus si yuh a waste de whole day a dweet