Re: Mr President speech
him seh
1. dis is nat trivial
2. it not open ended. we need fi withdraw
3. strength at home is global strength so we cyaan a fight fieva
4. pakistan better start pull dem weight caw we have a common enemy
5. afghanistan, we nuh deh yah fi occupy u country or tief u resources
6. wah bout di time wen di country was united gainst dis war. diversity in opinion is great but dis cyass cyass naw help we
7. $30b a year cost
8. it ain't gonna be easy
dat much mi get.
a wish him luck and don't envy him him job.
This whole foolishness shows the puppet the president job really is.
All he is, is the store manager and those that own the store mek him know how it a guh and what a guh gwaan. If this wasn't so all dem great speech bout change even a likkle bit wouldan come tuh fruition by now.
Even a smidgen, but everyting bush duh him a continue wid de plan of de elitist.
Canada and Mexico will not join as equals.
they will become dominions. and operate as farm colonies. while the workers become indentured labourers,for the ruling class.
Ho<span style="font-weight: bold">up</span>pressed come to mean-pressed?<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tony Royal</div><div class="ubbcode-body">Nuh fool your self dis a one Empire dat nah fall. Wait, Canada and Mexico soon join in and make it a bigger empire </div></div>