nite n early mawning.,..dem cawl, mi cswl baak...mi neva recognise di numba n wen mi cawl it , dem ongle seh di numba but no name...but Jah be praised...at 4am my time mi get a cawl n is the lady who worked wid mi mom fi how many years an raised us...mi always try to keep in touch wen i could find her but she continued in domestic work an would tell me at times to not cawl har at whereva she workign cause u know how dem nowadays employers can gwane a yaad...but mi neva give up an juss lass weekend mi put out an appeal wid a one a yaad fi find har fi me cause mi know seh should be retired by now n Jah praises, the number dat mi been playing missed cawl wid is har....three hours on the phone ...mi no know if u know how it feel to tawk wid smaddy who raise u from u diaper to a high schooler...nutten mi wont do fi har an have done in the past...but she travel wid employees n is always hit an miss but mi bawl livin yeye wata fi chat wid har dis mawning....straaight up...living yeye wata...Jah be praised n she is retired n mi can help har now dat she is ststionary...nutten she can need dat i wont try to provide..fi real..dat is y mi up ao late
anybody else have a person who work fi dem household bak in di days dat u grateful fi repay the debt now in their later years...rope een