lose mi mind...weh dem deh
hold up deh...whe couple a mi posts gaan...mi know mi naw
Re: hold up deh...whe couple a mi posts gaan...mi know mi naw
beg u pardon..wich profile..mi deh up till 4am my time an mi had post wid nuff different newspaper articles pon Tiger
mi had one pon Dave Letteman dealing wid him lass nite
n mi had one asking if Tiger n Michael Jackson were similar in having lost dem childhoods etc etc
weh mi post dem deh is whe mi ask..
since u didn't specify which posts before, i told you the easiest way of finding a post
my stuff >> view profile>>> user's posts
will generally help you to find a post.
all the Tiger posts were merged this morning, so the David Letterman etc will be in one thread.
To find the specific post you can thru the steps i mentioned above ("find user posts"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">since u didn't specify which posts before, i told you the easiest way of finding a post
my stuff >> view profile>>> user's posts
will generally help you to find a post.
al<span style="font-weight: bold">l the Tiger posts were merged this morning, so the David Letterman etc will be in one post.</span>
To find the specific post you can thru the steps i mentioned above ("find user posts"</div></div>
so how the different slant n different avenue fi discussion
merit dem being merged n absent notice to starter of poster...btw, all dem [censored] foolishness bout court , oonoo a merge dem too....oonoo a show oonoo lack of discernment rung yah...juss cause di subject name is di said, no mean di discussion is di said...some of di tiger posts were veddy tongue in cheek wid di humour...some , like di one re the upbringing of both lent to a serious examination...,.
so y di merge juss so...cause di posse know seh dem naw go eena di one dem wid my name but ha di power fi show oonoo ignorance of thinking...mi need fi hear di reasoning save dat dem was bout Tiger
Re: so how the different slant n different avenue fi discussion
The merge was because the subject matter was basically the first page of the forum.
You're right that we should have notified the topic starters, but i would have to look to see if that's an option when merging
Yes it is an option, and point taken.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">The merge was because the subject matter was basically the first page of the forum.
You're right that we should have notified the topic starters, but i would have to look to see if that's an option when merging</div></div>
mi a go laff cause u really a show u drawz dis mawning bout u haffi look fi see if dat is an option n we should have notified....
so a ur day fi merge n u stawt wid gusto n di obvious n decided upon one...mi hear u...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">I didn't merge them, but probably would have if someone else hadn't done it first.
but of course u would now dat u fur raise...we do know dat ur participation is timely if not consistent....,,,,anyway mi a go stawt mi post again n mi hope disceerning minds wi see di slant of di post even if mi know dere will be no participation...oonoo gwane go wink wink, have fun wid blu...wink wink
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">fur raised ...show draws
sounds like fun but alla that wasnt going on.
no conspiracy theory, no one being targeted. Just a simple merger of posts with the same subject.
an again i ask if the governing board has the intelligence to see dat juss cause di wud 'AND' might be in several posts, it no mean dem all have di said avenue of discussion
reading is fundamental r should be for each post, not juss di ones oonoo participate in but scan di ones oonoo feel look mergeable...hope oonno see dat dere is a point dere...maybe in a group tink , one a oonoo could see di pint being made here n explain it to di ress