Re: YUM YUM..MI NAW LIE ,,,MI ACTUALLY TRY SOME
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">U sista tekking new patients? and Vannie she have something in her bakings fi ketch u... yuh nah go dead u only going find you self constantly eating from her all inviting u self to get some of her food.... </div></div>
no she not going to work fi di xex 6ths months wich cause nuff havoc wid switchin har patients to odda...she had dem coming fromm all ovah on word of mout as to har bedside manner..mi naw lie,. mi proud a har...mi naw lie wen mi seh eating from Nylah is someting new fi mi ..mi no nyam from people...wich is chupid wen u tink mi a go tru all dem baskets whe odda sen fi mi sista..but dem is brandname n we know how brandname food hangling no all dat...but Nylah sen some nice tings...mi a try space miself cause as it is ongle one foot can put tru di drawZ she sen
not dat mi a go trow weh di one whe did drop dung rung mi ankle mi a go use dat fi duss wid
Awmm is she a family doc cause mi fine fi the next bout few months with Dr L
but him going kick mi outa him practice after that ... so mi need one family doc them times cause the next Dr soon tell mi fi go fine family doc again. And yes mi makin a serious inquiry.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">U sista tekking new patients? and Vannie she have something in her bakings fi ketch u... yuh nah go dead u only going find you self constantly eating from her all inviting u self to get some of her food.... </div></div>
no she not going to work fi di xex 6ths months wich cause nuff havoc wid switchin har patients to odda...she had dem coming fromm all ovah on word of mout as to har bedside manner..mi naw lie,. mi proud a har...mi naw lie wen mi seh eating from Nylah is someting new fi mi ..mi no nyam from people...wich is chupid wen u tink mi a go tru all dem baskets whe odda sen fi mi sista..but dem is brandname n we know how brandname food hangling no all dat...but Nylah sen some nice tings...mi a try space miself cause as it is ongle one foot can put tru di drawZ she sen
not dat mi a go trow weh di one whe did drop dung rung mi ankle mi a go use dat fi duss wid
</div></div>Awmm is she a family doc cause mi fine fi the next bout few months with Dr L
but him going kick mi outa him practice after that ... so mi need one family doc them times cause the next Dr soon tell mi fi go fine family doc again. And yes mi makin a serious inquiry.
It took everything in me not to screw up my face too badly and upset the little guy
I just slipped the rest of the cookie into my purse to be thrown out later.
Meanwhile their big tabby cat decides that he wants to befriend me