so who oonu tip dis yr..lawd my list will be long this tim..but ne haffi dweet..my building staff really gwan good dis yr...I love how every holiday dem post a hoilday message :/sign wid everybaddy fuss and lass name
Holiday Tipping..
Re: Holiday Tipping..
anybody a give me tip? eeh?
the hairdresser MIA and me nuh guh to her in a while..the garbage man is private company (and me nuh memba if me give them tip last year), the mail lady will prob get tip.
me contribute to class gift fi the 4 teachers.
tis all.
everyday the school send home paper wid fund rasing sitten
the last note a beg money fi the school "needy case" family dem
other than the car service mi a tek guh airport next week, mi cant tip nuhbaddy this year, dem regular pay will have to do.
garbageman send christmas card attached to can so mi know if mi noh tip de can will get fling dung de street fi 3 months
will tip housecleaners, garbageman and postman (fi put up wid mi madda all year
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">school bus driver get a "tim card"
oh lawd mi betta go add fi mi own too especially since we a get driveway to driveway service this year
I only tip my postwoman. She is Jamaican and lives up the street from me.
cause she likes me
nuff times she holds on to all my packages for me so I dont have to make a run to the post office to pick up the parcels. And since I order nuff online, I do give her extra work
is me seh dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Well di chauffer naah get nutten dis yr .. and mi personal pilot can nobaddy look fi nutten neida

Fun aside a ongle mi hairdressa wan a get tip fram mi.
Like CB seh <span style="font-weight: bold">everybadyelse pay check affi do </span>
di hairdresser getting a nice tip dis year, after she almost cancel mi as har client earlier this year
mi cyan find di envelope weh di newspaper man left...so mi guess im not getting anyting. the cleaner people...thats about it.