Does anyone here know someone who was on the plane. A TV station rep contacted me and they would like to interview them. Please PM or email me if you know someone. Provide contact information.
Know anyone who was on the AA flight - Real TV interview
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.comTags: None
Re: Know anyone who was on the AA flight - Real TV interview
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">gi dem Wendy infahmayshun </div></div>
wah you seh dahjah....weeeiiiii
m know dis nuh qualify, but mi madda just call mi a tell mi how the community's tailor a jump fi joy from mawning
Apparently him family a miami did fi send some chrismus money fi him via western union.. Ashow him auntie did a come pon di flight, dem send di money wid har..Now him somehow equate that to a windfall fi him cause ascorn to her, him a celebrate ova him yard a chat spanish (dont know what that means) and a tell everybady sey "him rich cause him ago get insurance!"
What is he trying to do??
Attract the gun man dem?
You sure he is not suicidal?<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">m know dis nuh qualify, but mi madda just call mi a tell mi how the community's tailor a jump fi joy from mawning
Apparently him family a miami did fi send some chrismus money fi him via western union.. Ashow him auntie did a come pon di flight, dem send di money wid har..Now him somehow equate that to a windfall fi him cause ascorn to her, him a celebrate ova him yard a chat spanish (dont know what that means) and a tell everybady sey "him rich cause him ago get insurance!" </div></div>
<span style="font-size: 14pt">OMG I am up early and just seeing the shots of this plane for the first time. I don't know how in the world no one was killed, the ting just bruk hup in pieces</span>